Skip to content

Strălucire și prospețime în fiecare spațiu – de la saltea la mașină și întreaga casă

Povestea noastră

 Acordăm atenție la detalii, iar echipa noastră  aduce o abordare modestă, dar puternică, în fiecare spațiu. PF Cleans nu este doar despre curățenie, ci și despre crearea unor medii proaspete și rafinate.
 
Cu tehnologii avansate și o abordare profesională, suntem aici pentru a oferi servicii de calitate superioară, depășind mereu așteptările. 
Descoperă povestea noastră, plină de rezultate strălucitoare, cu PF Cleans!
 
Începuturile afacerii noastre de curățenie au fost inspirate de experiența personală impresionantă a unui prieten, angajat la o companie care promova aspiratorul Kirby. Fascinat de performanța acestui aparat în curățarea covoarelor și aspirarea saltelelor, am realizat cât de benefic ar putea fi pentru cei care nu își permit să investească într-un astfel de aspirator de calitate. Prietenul meu era adesea solicitat să ofere servicii de curățare cu aspiratorul său deosebit, iar asta ne-a inspirat să aducem aceleași beneficii oamenilor din jur.

 

De peste doi ani, feedback-ul pozitiv al clienților noștri confirmă eficiența și calitatea serviciilor noastre, care s-au extins acum și către curățarea canapelelor, saltelelor și cosmetizarea auto și nu numai.

 
 
 
+ 0
Clienți mulțumiți
+ 0
transformări miraculoase

Suntem apreciați pentru că oferim:

Accesibilitate

Suntem foarte flexibili, atât în ceea ce privește programul, cât și preturile personalizate.

Profesionalism

Ne place  oferim calitate, de aceea ne dorim ca serviciile noastre  fie pe măsura așteptărilor clienților noștri. Suntem dedicați să aducem un plus de profesionalism în fiecare aspect al serviciilor noastre, asigurându-ne că fiecare client beneficiază de o experiență totală curată și impecabilă.

Încredere

Seriozitatea și promptitudinea sunt printre cele mai folosite cuvinte de către clienții noștri de până acum, în urma colaborărilor avute. Sunt două aspecte foarte importante nouă.

Cu ce suntem noi diferiți?

Eco-Friendly

Suntem diferiți prin faptul că ne preocupăm de sănătatea dumneavoastră și de mediul înconjurător. Utilizăm produse eco și bio, formulate cu ingrediente naturale și biodegradabile, care nu sunt toxice și nu poluează mediul. Astfel, vă oferim servicii de curățenie profesionale și de calitate superioară, care vă protejează sănătatea și contribuie la protejarea planetei noastre.

Disponibilitate

Suntem o firmă de curățenie cu un program flexibil, adaptat nevoilor și disponibilităților clienților noștri. Înțelegem că fiecare persoana are programul său ocupat și poate fi dificil să găsească timp pentru curățenie, așa că suntem aici pentru a ne ajusta programul pentru a vă oferi servicii la momentele care vă convin cel mai bine. Indiferent dacă aveți nevoie de servicii periodice, o dată pe lună, o dată pe an și nu numai, putem crea și un program personalizat tip abonament pentru a satisface toate nevoile și preferințele dumneavoastră.

Servicii de 5 stele

Suntem specializați în oferirea de servicii de curățenie de cea mai bună calitate, pentru clienții care doresc un mediu curat, sănătos și confortabil. Echipa noastră de specialiști în curățenie se asigură că fiecare spatiu este curățat și întreținut la cele mai înalte standarde, pentru a vă oferi un mediu de lucru sau de viață plăcut și fără griji. Garantăm satisfacția clienților noștri prin calitatea serviciilor oferite, atenția la detalii și numărul mare de recenzii pozitive de până acum care ne diferențiază și de care suntem interesați în a-l crește.