Skip to content
Calitate Neîntrecută: Pentru Clienți Care Prețuiesc Excelența Serviciilor de Curățenie

Igienizare saltele

Procesul nostru de igienizare a saltelelor de pat cuprinde trei etape esențiale pentru a asigura o curățenie completă și profundă.
În prima etapă, utilizăm un aspirator profesional de înaltă performanță (KIRBY) pentru a efectua o aspirare și o bătaie simultană la o adâncime de 30 cm. Acest proces extrage eficient acarienii, pielea moartă, praful și alte impurități acumulate în timp. Următorul pas implică injectarea apei împreună cu detergentul nostru bio-eco, urmată de o extragere atentă și meticuloasă. În etapa finală, întreaga zonă este dezinfectată folosind raze UV, nu doar pentru a asigura o igienă completă, ci și pentru a accelera uscarea materialului proaspăt spălat. Această abordare riguroasă garantează că saltelele de pat sunt curățate în profunzime, oferind nu doar un mediu mai igienic, ci și un confort sporit pentru clienții noștri.

Curatare canapele, fotolii și scaune tapițate

Vă prezentăm serviciul nostru premium de curățare canapele la domiciliu în Sibiu! Indiferent de materialul canapelei dumneavoastră - fie că este din piele fină, textil moale sau microfibră luxuriantă - echipa noastră de specialiști va reda frumusețea și prospețimea canapelei dumneavoastră. Folosim tehnici avansate și soluții de curățare de înaltă calitate pentru a îndepărta eficient petele, murdăria și mirosurile neplăcute.

Ce ne diferențiază este că venim direct la dumneavoastră acasă, oferindu-vă un serviciu convenabil și fără stres. Nu trebuie să vă faceți griji cu transportul canapelei sau să așteptați să fie returnată dintr-o spălătorie. Noi venim la domiciliul dumneavoastră și efectuăm curățarea canapelei pe loc, în cel mai rapid timp posibil.

Pentru noi, satisfacția clienților este prioritatea noastră.

De aceea, ne asigurăm că serviciul nostru de spalare canapele la domiciliu este executat cu profesionalism și atenție la detalii. Fiecare canapea este tratată individual, folosind produse și echipamente de calitate superioară, pentru rezultate remarcabile.


Curățenie generală

Oferim servicii complete de curățenie a casei, astfel încât să puteți să vă bucurați de confortul și relaxarea din propria locuință. Ne străduim să oferim cele mai bune servicii de curățenie pentru a vă satisface nevoile. În cadrul serviciului nostru, nu ne limităm doar la curățarea suprafețelor. În plus, recomandăm și curățarea mobilierului, inclusiv saltele, canapele, covoare, scaune și alte obiecte tapițate sau de piele.

Serviciul nostru de curățenie generală include:

• Curățarea tuturor suprafețelor din cameră, inclusiv podele, geamuri și suprafețe dure
• Curățarea mobilierului și a obiectelor tapițate
• Curățarea covoarelor, inclusiv îndepărtarea petelor și mirosurilor neplăcute
• Curățarea bucătăriei și a băii, inclusiv suprafețele dure cum ar fi pereții din baie, chiuvetele și toaletele
• Curățarea ferestrelor în detaliu
• Îndepărtarea gunoiului și a resturilor
• Dezinfecție totală cu raze uv și împrospătarea aerului cu ozon

Cosmetizare auto

Descoperiți serviciile noastre profesionale de curățare interioară auto în Sibiu. Oferim servicii de cosmetizare auto, spălare și igienizare interior textil si piele, pentru a vă asigura un interior impecabil și o experiență de conducere plăcută.

Echipa PFcleans utilizează tehnici avansate și produse de înaltă calitate pentru a curăța în profunzime și a elimina petele și mirosurile neplăcute din tapiteria mașinii dumneavoastră. Rezultatul este un interior curat, proaspăt și revitalizat.

Venim la domiciliul dvs. în Sibiu pentru a vă oferi serviciile noastre de curățare interioară auto, oferindu-vă confort și comoditate. Echipa noastră se asigură că procesul de curățare este eficient și că obținem cele mai bune rezultate.

Pentru o cosmetizare auto Sibiu sau zonele apropiate, contactați-ne astăzi și lăsați-ne să vă oferim un interior impecabil și proaspăt pentru mașina dumneavoastră.

CASA TA ESTE PE MÂINI BUNE!